Verzenden & retourneren

''Je bestelling of een deel ervan retour sturen is geen enkel probleem bij ons!

Algemene ruil & retourneertermijn:

Indien je in het bezit bent van een geldig aankoopbewijs kan je artikelen, die je via onze webwinkel hebt gekocht, binnen 14 dagen na ontvangst ruilen en/of retourneren. Na ontvangst van de bestelling heb je 14 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. U kunt dit zonder opgaaf van reden via ondubbelzinnige verklaring aan ons doen. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.
Indien gewenst ontvang je het aankoopbedrag terug. Het artikel dient wel in de zo oorspronkelijk mogelijke verpakking, indien redelijkerwijs te zitten en in ongebruikte en verkoopbare staat te zijn.

Defecte producten:

Wanneer je een kapot product heeft ontvangen, wordt deze door ons kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product, indien de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert.

Garantie:

Op al producten die wij verkopen zit de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

Producten retour sturen:

Indien je artikelen retour wilt sturen, zien we graag dat je van tevoren contact opneemt met onze klantenservice via info@nonstopdeals.nl. Graag altijd het factuurnummer vermelden.

Stuur altijd je artikelen retour via het postkantoor, dan ontvang je een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. Nonstopdeals.nl neemt anders geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt.

Het terug sturen van producten is uw verantwoordelijkheid totdat de postbezorger het heeft afgeleverd bij ons. Het is ten zeerste aan te raden om dit aangetekend te versturen met een track & trace code, zodat u een bewijs heeft van het retour sturen.

Retouradres:
Nonstopdeals.nl
Postbus 465
2740 AL Waddinxveen
.

Op het moment dat u heeft aangegeven het pakket te willen retourneren zullen wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen uw aankoopbedrag crediteren.

Mocht het product beschadigd retour komen dan kunnen wij daar kosten voor in rekening brengen.

- Het aankoopbedrag zal z.s.m., maar uiterlijk  binnen 14 dagen gecrediteerd worden.
- De verzendkosten voor de heenzending zullen door ons vergoed worden
- De verzendkosten voor retour sturen is voor de koper.

U kunt gebruik maken van het Europesche modelformulier voor herroeping. Klik hier! 

Klachtenprocedure:

Indien je een klacht hebt over een bij ons gekocht product dan zien we graag dat je eerst contact met ons opneemt per email.

Een andere klacht (klachten met betrekking tot anders dan het product) ingediend bij ons per email zullen wij binnen uiterlijk 10 dagen verwerken.

Garantie horloges:

De garantie op horloges is 12 of 24 maanden vanaf de aankoopdatum. Dit is afhankelijk van de fabrikant. De garantietermijn staat vermeld bij de gedetailleerde kenmerken van ieder horloge.

Wanneer je aankoop tijdens de garantieperiode defect raakt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen je vervolgens adviseren over reparatie of vervanging van jouw aankoop.

Naast de fabrieksgarantie zit er op onze horloges een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Uitgesloten van fabrieksgarantie is;

  • Batterij (tot 3 mnd na aankoop is het wel garantie)
  • Glasbreuk
  • Kroon/ Schroef (let er altijd op dat uw schroef/kroon gesloten is tijdens het dragen)
  • Horlogeband
  • Uitgevallen steentjes tot 3 maanden na aankoop

Bovenstaande garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Gebruikstips:

Voorkomen hevige schokken, contact met chemische producten en magnetische invloeden.
Zorg er altijd voor dat de schroef gesloten blijft. Door het horloge te openen vervalt je recht op garantie als gevolg van stof en vocht.
Lees de bijgeleverde gebruiksaanwijzing voor verantwoord onderhoud van jouw aankopen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »